Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 9. kedd, Emőd

Tabella élére tört a MAC HKB Újbuda az Erste Ligában (2020.10.26.)

Hírek   |   2020, november 5 - 13:16
Nyomtatóbarát változatSend by email

Jól indult a szezon Kangyal Balázsék új csapatának, a HKB és MAC játékosokból összeállított újbudai medvék remekül kezdték meg a szezont az Erste Ligában. Szeptemberben elsőként a Vasast győzték le hazai pályán 6-3-ra, majd a DEAC is kikapott a Tüskecsarnokban egy szoros mérkőzésen.

Egyedül az Újbudán most szintén hazai pályán játszó Ferencváros tudta megtörni a MAC győzelmi sorozatát egy szoros mérkőzésen, de azóta őrzi veretlenségét a MAC HKB Újbuda.

Legnagyobb arányú győzelmüket a Gyergyói Hoki Klub ellen aratták: 7-0 idehaza, de az élmezőnyben szereplő DEAC sem reménykedhetett a biztos hazai győzelemben, amikor az újbudai medvék érkeztek a civis városba. Október 11-én a MAC idegenben is megmutatta, hogy mire képes, 1-5 lett a végeredmény, és így az újbudai csapat került a tabella élére.
Kapcsolódó tartalmak: 
LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.