Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 24. kedd, Eszter, Eliza

Polgármesterekkel őszintén

Újbuda   |   2014, július 1 - 00:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

Az LMP kerületi szervezete legutóbb Hoffmann Tamás polgármestert hívta meg kötetlen beszélgetésre Fadrusz utcai székházukba.

Gajárszki Áron, a képviselő-testület LMP-s képviselője az önkormányzati választások közeledtével egymás után rendez nyilvános közéleti délutánokat Újbuda korábbi és jelenlegi polgármestereivel, melyeken kényes témák is szóba kerülnek. 

Az LMP-s képviselő néhány héttel korábban Molnár Gyulát, Újbuda 2010-ben leköszönt vezetőjét faggatta nyolcéves munkájának eredményeiről, nehézségeiről, valamint az őt ért vádak és bírósági ügyek hátteréről. 
Hoffmann Tamás gondolkodás nélkül mondott igent a felkérésre, hiszen véleménye szerint minden alkalom fontos, amikor egy polgármester választókkal találkozhat, sikereiről, céljairól beszélgethet. – Fontos a lakossággal az információcsere, ezért mindig szívesen fogadom az építő javaslatokat - tette hozzá. 

Mivel a jelenlegi polgármester ciklusa végéhez közeledik, itt az ideje, hogy tisztább képet kapjunk a kerületben történtekről – jelentette ki Gajárszki Áron, aki szerint az emberek ilyenkor mindig a botrányokra, korrupciós ügyekre kíváncsiak, de ugyanolyan fontosnak tartja megismerni a kerület politikai és fejlődéstörténetét. 
A kötetlen diskurzus alkalmával a képviselő a pártján belüli erőviszonyokról, polgármesterré válásának körülményeiről, az önkormányzat ingatlanvásárlásairól, a fejlesztések háttereiről, illetve munkája kulisszatitkairól kérdezte Hoffmann Tamást.

T.D. - ÚjbudaTV

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Újbudai Sportos Nap  

Számos szabadtéri, illetve belső helyszínre szervezett nyílt sportnapot Újbuda Önkormányzata május első szombatján. A május 6-i magyar sport napjához kapcsolódó rendezvény elsődleges célja a kerület sport­életének élénkítése volt, de a sportklubok, edzőtermek és sportlétesítmények megismerésére is lehetőséget teremtett.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.