Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
december 2. péntek, Melinda, Vivien

Újbuda

Kézzel készült papírcsodák - Origami 2022.12.  

Az origami, a papírhajtogatás japán megfelelője, négyzet alakú papírból kiindulva készíthetünk állatokat, tárgyakat, díszeket, geometriai formákat, segédeszközök használatával vagy anélkül.

Hangfürdő 2022.12.

2022december1311:00

A tibeti hangtál néven ismert rezgőtálakat ősidők óta használják a keleti kultúrákban gyógyítási, meditációs és egyéb relaxációs célokra, ellazítja az izmokat, megszünteti a belső feszültséget, ezáltal testi-lelki feltöltődést és harmóniát biztosít.

Értesítés háziorvosi rendelés szüneteléséről

2022december0108:00
»
2022december0218:00

Értesítjük Újbuda lakosságát, hogy az 1115 Budapest, Keveháza utca 10. alatti egészségügyi intézmény tetőtéri részének fűtés-karbantartási munkálatai miatt 2022. december 1-én és 2-án a felnőtt háziorvosok rendelése szünetel.

Gratulálunk! Kollégánk a Szociális munka napján kitüntetést kapott

Szociális munka napja
„Képesnek kell lenni, akár a saját gondjaik elé helyezni mások gondjait. Képesnek kell lenni megérteni, elfogadni, és felelősséggel viseltetni másokért” – sorolta fel a szociális szférában dolgozók szükséges kompetenciáit Bakai-Nagy Zita alpolgármester beszédében, a szociális munka napja alkalmából rendezett ünnepségen. Hozzátette: hazánkban a szociális tevékenység szinte láthatatlan, így a megbecsülésük is igen alacsony, ezért minden támogatást megérdemelnek.
Az eseményen a bajbajutott, rászoruló embereken segítő, kimagasló munkát végző intézményi dolgozók kaptak polgármesteri dicséretet.

Oldalak