Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 17. kedd, Paszkál

#MARADJOTTHON Wolf Katival

Újbuda   |   2020, április 24 - 10:29
Nyomtatóbarát változatSend by email

#MARADJOTTHON sorozatunkban kerületi művészek, alkotók beszélnek arról, hogyan élnek a karantén idején, mit csinálnak szabadidejükben, hogyan értékelik az új helyzetet. Ezúttal Wolf Kati énekes osztotta meg gondolatait.

Egyelőre a legtöbb, amit tehetünk, hogy otthon maradunk, amíg nem lesz megfelelő oltás vagy gyógyszer. Van már előttünk mindenféle példa, és én is ezt tartom megnyugtatónak, remélem, hogy ezzel vissza tudjuk szorítani a vírust, amennyire lehetséges. A gyerekek folyamatosan otthon vannak, én nagyon ritkán megyek el, ha be kell vásárolni, azt is összeírom a héten, és egyszerre veszem meg.

Igyekszem többet aludni, élvezem, hogy nem kelünk nagyon korán. Sokat olvasok, és most rákaptam a sorozatokra is. Többet mesélek, olvasok a gyerekeknek, többet vagyunk a kertben is, és elkezdtünk kiflit, kalácsot sütni. Csupa olyan dolog, amit rohanva nem lehet, és nem is szoktunk csinálni.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Bartók-negyed lakossági fórum  

2022május1717:30
Tájékoztató és beszélgetés az önkormányzat fejlesztési terveiről 2030-ig.
Várjuk a véleményüket, részvételüket!

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.