Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
szeptember 29. csütörtök, Mihály

Jutalmat kaptak az újbudai rendőrök

Újbuda   |   2018, október 26 - 11:21
Nyomtatóbarát változatSend by email

Október 24-én elsőként Jáger István, a kerület rendőrkapitánya üdvözölte a díjazásra kijelölt munkatársakat, majd Hoffmann Tamás polgármester köszönte meg az elmúlt időszakban végzett kiemelkedő teljesítményüket.

Hoffmann Tamás polgármester megköszönte Újbuda rendőreinek, hogy rendfenntartói és bűnmegelőzési feladatokon túl több helyi rendezvényen is részt vettek, ahol megismertették a gyerekekkel a rendőrség munkáját és a közlekedésbiztonság alapjait.

Jáger István rendőrkapitány a díjak átadása előtt gratulált az október 23-án előléptetett újbudai rendőröknek. A nemzeti ünnep alkalmából Lauber Tamás osztályvezetőt alezredessé nevezték ki, továbbá Nagy Brigitta és Schrenk Réka is magasabb beosztásban folytatja munkáját.

A rendezvényen a XI. kerületi rendőrkapitányság 26 munkatársa kapott jutalmat, amelyet Király Nóra közbiztonságért felelős alpolgármester és Hoffmann Tamás polgármester adott át nekik.

Jáger István rendőrkapitány elmondta, a kerületben stabil és jó a közbiztonság, amit igyekeznek a következő időszakban is fenntartani, és ennek érdekében a rendőrség járműparkja is bővül.

D. B. S.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Újbuda korelnökei  

Dobay Kálmánné

Az elmúlt hetekben több idős újbudai lakos ért el fontos mérföldkövet. Bakai-Nagy Zita alpolgármester személyesen köszöntötte a 95 éves Gréti nénit, aki még mindig nagy energiával készít babákat, valamint a 95 esztendős nyugalmazott fizikatanárt, Dobay Kálmánnét. Ihász Lajosné és Rauscher János pedig egyaránt a 90. életéve betöltését ünnepelte.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.