Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
augusztus 8. hétfő, László

Információs telefonszám a fogyatékkal élőknek

Újbuda   |   2020, április 14 - 13:34
Nyomtatóbarát változatSend by email

Újbuda Önkormányzata a +36 1 372 4566-os telefonszámon várja a jelenlegi veszélyhelyzetben segítségre szoruló fogyatékkal élő kerületiek vagy családtagjaik, rokonaik, ismerőseik, szomszédjaik jelentkezését. A telefonszám elérhető reggel 8 és 18 óra között.

A koronavírus-járvány a fogyatékkal élők egészségét és életét is veszélyezteti, ezért különösen fontos, hogy ők is megfelelő segítséget kapjanak.

Újbuda Önkormányzata arra kéri a kerület lakóit, hogy aki tud segítségre szoruló fogyatékkal élő emberről, az jelezze azt a +36 1 372 4566-os információs telefonszámon.

A koronavírusról, annak megelőzéséről és kezeléséről az alábbi linken is tájékozódhat:
http://aosz.hu/koronavirus-tajekoztatok/

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.