Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 12. péntek, Izabella, Dalma

Évzáró a Bethlen suliban

Újbuda   |   2017, június 26 - 12:02
Nyomtatóbarát változatSend by email

A Bethlen Gábor Általános Iskola és Gimnázium évzáróját június 23-án tartották, az ünnepségen a legjobb tanulók könyvjutalmat kaptak.

Eredményes tanévet zárt a Bethlen Gábor Általános Iskola és Gimnázium; a tanévtől énekszóval, versekkel és rövid műsorral búcsúztak a diákok június 23-án. A kitűnő tanulók jutalomkönyveket kaptak.

Nagyné Antal Anikó önkormányzati képviselő szerint a nyári szünet a legalkalmasabb időszak az épületben szükséges felújítási munkálatok elvégzésére. Az előző évben az önkormányzat segítségével kicserélték a nyílászárókat, továbbá új könyvtárral is bővül az intézmény.

A Bethlen Gábor Általános Iskola és Gimnázium tanulói egyre eredményesebben szerepelnek a kerületi és országos tanulmányi versenyeken, ami Dudásné Kass Mária igazgatóhelyettes szerint a diákok és a pedagógusok közös érdeme. – A tanulók érdeklődőek és szorgalmasak, szívesen néznek új kihívások elé, tanáraik pedig a tanév során figyelemmel kísérik a versenykiírásokat és alaposan felkészítik diákjaikat – mondta.

H. S.