Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 24. péntek, Iván

Egészséges életmód kampány az Infoparkban

Újbuda   |   2015, március 6 - 10:45
Nyomtatóbarát változatSend by email

Egészséges életmód kampány indult március első hetében a Tüskecsarnokban az Infopark területén működő éttermek közreműködésével. A Budapesti Egyetemi Atlétikai Club kezdeményezésére létrejövő kezdeményezés a PQS, a Kiwi és a Double Delight csatlakozásával indul el, előtérbe helyezve helyes táplálkozást és a rendszeres mozgást.

Az „Étkezz egészségesen és sportolj a Tüskében” mottójú program az Infoparkban működő cégek dolgozóinak és a kerületinek hívja fel a figyelmét az egészséges táplálkozásra és a rendszeres testmozgásra. Az egészséges táplálkozás lehetőségét a kezdeményezésben résztvevő éttermek biztosítják, a sportolási lehetőség pedig a BEAC által szervezett különböző mozgásformákkal érhető el a Tüskecsarnokban. A sportolni vágyók gerinctréning, alakformáló aerobik, funkcionális tréning, köredzés, TRX, kettlebell, spinning, jóga és pilates közül választhatnak márciusban. A program során fitnesz ételekkel, sportolási lehetőséget biztosító kedvezmény-kártyával és vezetett sportprogramokkal tart az egészséges életmódot népszerűsítő kezdeményezés. A Tüskecsarnok, az ország ötödik legnagyobb sportlétesítménye nem csak az élsportolók, olimpikonok számára épült, hanem multifunkcionális termeivel, edzőtermével, fitnesztermeivel a lakosságot is kiszolgálja, elérhető sportolást nyújt minden korosztály számára.

Újbuda

Egészséges életmód kampány az Infoparkban

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Kiteljesedés plakátokon  

Karinthy Márton – Karinthytok; Harcsa Veronika – Kassák-koncert; Grecsó Krisztián, Kollár-Klemencz László, Oltai Kata – Formabontók. Az elmúlt több mint öt évben egyebek közt ezekhez a XI. kerület kulturális helyszínein bemutatott előadásokhoz készített plakátokat Kollányi Julianna, az Újbuda újság tördelője és tervezőgrafikusa.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.