Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 2. vasárnap, Petra

Arc Kiállítás a Bikás parkban, Bakos Gábor - Újbuda nagykávéház

Hírek   |   2022, szeptember 14 - 20:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

A 22. Arc kiállítás immár 3. alkalommal látható az újbudai Bikás Parkban, ezúttal október 9-ig. Idén szomorúbb, keserűbb alkotások jöttek össze? – kérdeztük Bakos Gábort a kiállítás szervezőjét, aki szerint csak olyan, amilyen az életünk. Persze felemelő, fontos, kellemes, szellemes, vicces alkotások egész sora látható itt, olyan dolgokról szólva a maga sajátos nyelvén, amelyekről sokat beszélünk a hétköznapokban is. Arc kiállítás: Bikás park

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Itt az ősz, itt a nátha  

Egy hét bölcsőde vagy óvoda, majd két hét otthon betegen. A kisgyermekek ősszel egyik vírust kapják el a másik után, miután természetes ellenálló képességük nyáron, közösségi érintkezés híján, meggyengül. A gyakori megfázásokat azonban meg lehet előzni.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.