Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 19. péntek, Emília

Útjára indult a III. Gárdonyi Piknik

Újbuda   |   2019, május 31 - 11:08
Nyomtatóbarát változatSend by email

Május 30-án a Kozma Orsi Quartet fellépésével vette kezdetét az idei Gárdonyi Piknik. Három egymást követő csütörtökön dizájnvásárral, Társasjáték-placc-cal, játszóházzal és sok izgalmas fellépővel várják az érdeklődőket.

A hideg, csapadékos időjárás miatt a Gárdonyi téri külső helyszín helyett bent, a B32 Galéria és Kultúrtérben kellett megrendezni a piknik első menetét, de ez nem zavarta a résztvevőket és a közönséget.

Az összművészeti fesztivál nyitónapján a Cellux Csoport tervező és alkotó közösség mellett Kores Eszter dizájner mutatkozott be újrahasznosított anyagokból készült munkáival a B32-ben, ahol a művészek workshopokat is tartottak. Jótékonysági akciót is szerveztek: a kitűzők, praktikus ajándékok vásárlói a Herosz Állatotthont támogatták a vételárral. A napot a Budapest Jazz Orchestra – BJO4 koncertje tette teljessé.

A következő alkalommal, június 6-án, csütörtökön 16 órakor lép fel a Harcsa Veronika & Gyémánt Bálint duó, majd folytatódik Horváth Gergely népszerű sorozata, a Lemezjátszó, este hét órakor pedig Nagy Ricsi ad koncertet – remélhetőleg már napsütésben – a Gárdonyi téren.

(dbs)