Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 28. szombat, Károly, Karola

Újranyitja hulladékudvarait a FKF

Újbuda   |   2020, június 3 - 11:59
Nyomtatóbarát változatSend by email

Csütörtökön megnyitja hulladékudvarainak többségét a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF). A korábbi hét helyett már tizenhárom hulladékudvar áll a lakosság rendelkezésére.

Újra megnyitotta a budapestieknek a IX. Ecseri út 9., a XIII. Tatai út 96., a XIV. Füredi út 74., a XVI. Csömöri út 2-4., a XVII. Gyökér köz 4., a XVIII. Jegenye fasor 15. és a XXI. Mansfeld Péter u. 86. szám alatti hulladékudvarait a FKF Zrt. Nyitva áll még a XV. kerületben a Károlyi Sándor úti és a XVIII. kerületben a Besence utcai hulladékudvar is.
A hulladékudvarok, illetve az újrahasználati központok előzetes időpontfoglalás nélkül is igénybe vehetők.
A társaság tervezi a fennmaradó négy hulladékudvarának fokozatos újranyitását is.
Felhívták a figyelmet arra, hogy a hulladékudvarok szolgáltatásait kizárólag budapesti lakosok, eredeti lakcímkártyával történő címigazolás, továbbá utolsó időszaki hulladékszállítási díjbefizetést igazoló csekkszelvény, vagy átutalási igazolás, illetve társasházi lakos esetében közös képviselői igazolás bemutatásával, hulladékfajtánként meghatározott napi és éves limitig díjmentesen vehetik igénybe.
A közlemény szerint a X. kerületben, a Fehér köz 2. szám alatti hulladékudvar kihasználatlanság miatt bizonytalan időre bezár. MTI