Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 17. szerda, Rudolf

Újra csúcson az újbudai tűzoltók

Újbuda   |   2019, június 5 - 11:04
Nyomtatóbarát változatSend by email

Alig ért véget a XI. kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság Egészségnapja, máris újabb sporttevékenység, Kispályás Labdarúgó Torna és Kékes Csúcsfutás várt az újbudai tűzoltókra.

Második helyezést ért el a XI. kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság a XI. kerületi Rendőrkapitányság Kamaraerdei Ifjúsági Parkban megrendezett Kispályás Labdarúgó Tornáján. A csapat könnyű menetelését a döntőben végül a MH Vitéz Szurmay Budapesti Helyőrség Dandár csapata állította meg, akik 2:1-es győzelemmel nyerték a mérkőzést, és ezzel a tornát is. A csapat tagjai: Farkas Balázs tű. hdgy., Marton Csaba tű. ftzls., Bárányos Barnabás tű. tzls., Sarkadi Tamás tű. ftőrm., Péceli Tamás tű. őrm., Orosz Bálint tű. őrm., Takács Bence tű. őrm., és Bihari János tű. fhdgy.

Pihenésre azonban nem volt idő, mivel június 1-jén a Kékes Csúcsfutáson is indultak az újbudai tűzoltók. A versenyen 11,6 kilométeres távot 671 méteres szintkülönbség mellett kellett teljesíteni Mátrafüredről a Kékestetőre. A rendkívüli távot dr. Bene Krisztián tű. őrgy., Verle Péter tű. zls., Kaluz Róbert tű. ftőrm., Tóth Gergő tű. tőrm., Vajda Péter tű. őrm. küzdötte le.