Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 23. kedd, Lenke

Újbudai tűzoltók sikerei

Újbuda   |   2018, szeptember 13 - 15:41
Nyomtatóbarát változatSend by email

Újbudai tűzoltó is tagja volt annak a csapatnak, amely bronzérmet szerzett a második alkalommal megrendezett 3D íjászat világbajnokságon, irányzék nélküli kategóriában. A XI. kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság állományából többen is indultak a 33. Wizz Air Budapest Félmaraton.

Rendkívüli küzdelemben szerezte meg a Világbajnoki bronzérmet a magyar csapat a 3D íjászat irányzék nélküli csapat kategóriájában. A második alkalommal megtartott verseny egy hetes küzdelmét az osztrák Moosburgban rendezték, ahol a XI. kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság beosztott tűzoltója, Balogh Attila törzszászlós is tagja volt a magyar csapatnak. Tavalyi válogatottként, valamint az idei GP sorozatban két második és egy harmadik helyet megszerző kolléga hozzájárult a magyar csapat sikeres szerepléséhez. A magyar csapatban Györgyné Keresztes Piroska egyéni veterán vadász reflex kategóriában, Rada Ilona egyéni barebow kategóriában világbajnoki aranyérmet is szerzett.

A magyar csapat tagjai:

Györgyné Keresztes Piroska

Rada Ilona

Kiss László

Balogh Attila tűzoltó törzszászlós

A XI. kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság állományából többen is indultak a 33. Wizz Air Budapest Félmaraton. A versenyzők a „Lágymányos-kör” 2,3 km-es távján, valamint a 21 km-es félmaratoni távon tették próbára erőnlétüket. Az idei rendezvényen több mint 11 ezer ember vett részt.