Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 4. kedd, Ferenc

Újbudai tűzoltók a Vivicittán

Újbuda   |   2019, április 18 - 12:21
Nyomtatóbarát változatSend by email

Állóképességüket bizonyították az újbudai tűzoltók április 13-án és 14-én a 34. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson. Az állomány tagjai 7, 10 és 21 kilométeres távokat teljesíttek.

A XI. kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság állományának tagjai közül többen indultak a 34. Telekom Vivicittá Városvédő Futáson.

A 7-km-es távot: Balogh Róbert tű. alez., dr. Bene Krisztián tű. szds., Bihari János tű. fhdgy., Vernicz Ferenc tű. zls., Vajda Péter tű. őrm., Bradean Krisztián tű. őrm. és Takács Bence tű. őrm. teljesítette.

A 10 km-es távot: dr. Bene Krisztián tű. szds. és Nagy László tű. hdgy. teljesítette.

A 21 km-es távot: Balogh Róbert tű. alez., dr. Bene Krisztián tű. szds., Szakács Péter Ervin ftőrm., Kaluz Róbert tű. ftőrm., Mózes István tű. tőrm., Szabó Zoltán tű. tőrm., Nemecz Norbert tű. tőrm., Tóth Gergely tű. tőrm., és Németh Ferenc tű. őrm. teljesítette.

A sportos tűzoltók célja, hogy a Kékes Csúcsfutást is teljesítsék.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.