Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 13. csütörtök, Antal, Anett

Új funkciókkal bővült a BKK FUTÁR alkalmazás

Újbuda   |   2016, október 12 - 14:22
Nyomtatóbarát változatSend by email

A korábbinál is pontosabb előrejelzéssel, a vakok és a gyengénlátók által használható funkciók teljes körűvé tételével, továbbá a felhasználók által is kért új funkciókkal bővült a BKK FUTÁR mobilalkalmazás. Az applikáció már frissült azokon a telefonokon és táblagépeken, amelyeken engedélyezték az automatikus alkalmazásfrissítést.

Több mint 275 ezer aktív felhasználó használja nap mint nap a BKK Futár alkalmazását. A felhasználók kérésének eleget téve az alkalmazás frissítése után már nemcsak a kedvenc helyek és a kedvenc megállók, de a kedvenc járatok is elmenthetők. Az opció használatával a megállóhelyi indulási időket és a közeli járatokat ábrázoló képernyőnk a kedvencnek jelölt járat(ok) a lista elejére kerül(nek) indulási időpontjuktól függetlenül.

A BKK FUTÁR térképes felületén mostantól megjeleníthetők a BKK értékesítési pontjai. A ki- és bekapcsolható felületen az automaták, pénztárak, ügyfélközpontok, viszonteladói értékesítési pontok (posták, újságosok stb.) nyitva tartása is megjelenik, így az esti, éjszakai órákban is könnyebb lesz jegyet venni. Ráadásul a funkció használatakor a jegyváltás idejével is számol az alkalmazás, ezáltal tervezhetővé téve az utazást. Új menüpont a térképtár, ezen a fülön a BKK térképei érhetők el.

Az iOS, illetve az Android operációs rendszerrel futó készülékeken a FUTÁR a piacon rendelkezésre álló felolvasó szoftvereknek köszönhetően korábban is használható volt a vakok és a gyengénlátók számára, ám az alkalmazásban akadtak a számukra eddig nem használható felületek. A mostani frissítéssel azonban már bárki használhatja az applikációt. A szoftver már frissült azokon a telefonokon és táblagépeken, amelyeken használója engedélyezte az automatikus alkalmazásfrissítést; egyéb esetben az eszközök alkalmazásboltján keresztül frissíthető.

Újbuda