Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 25. szombat, Vilmos

Tiszaújvárosban jártak az újbudai triatlanosok

Újbuda   |   2015, augusztus 13 - 12:10
Nyomtatóbarát változatSend by email

Elit versenyzőt delegált a Tiszaújvárosi Junior Triatlon EK vasárnapi döntőjébe az Uniqa Team SE.

Vasárnap a legszebb eredményt a hetedik helyen befutott Soós Gergő érte el, de nem sokkal maradt el mögötte a tizenegyedik helyen beérkező Fuchs Dóra és a tizenharmadik Petrov Dorottya sem. Horváth Zsanett a 27. helyen zárt és Szatmári Levinek sem sok hiányzott a döntőhöz: abszolut 34-ik helye szép sikernek számít. A juniorok közül Király Andrásnak nem sikerült a döntőbe jutás.

A serdülő gálán három fiatal újbudai reménység szerepelt: Csák Virág, Fuchs Réka és Kozák Dani.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Kiteljesedés plakátokon  

Karinthy Márton – Karinthytok; Harcsa Veronika – Kassák-koncert; Grecsó Krisztián, Kollár-Klemencz László, Oltai Kata – Formabontók. Az elmúlt több mint öt évben egyebek közt ezekhez a XI. kerület kulturális helyszínein bemutatott előadásokhoz készített plakátokat Kollányi Julianna, az Újbuda újság tördelője és tervezőgrafikusa.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.