Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 18. szerda, Erik, Alexandra

Sikeres volt a muskátli vásár

Újbuda   |   2017, április 26 - 10:37
Nyomtatóbarát változatSend by email

A korábbi évekhez hasonlóan idén is nagy volt az érdeklődés az újbudai muskátli vásár iránt. Száz forintért ugyanis három tő virágot vihettek haza, akik április 22-én ellátogattak valamelyik kerületi árusítóhelyre.

Az Újbuda Önkormányzata által hirdetett kedvezményes virágvásáron a kerületi lakcímkártyával rendelkező újbudai lakosok vehettek részt, őket öt helyszínen, az Albertfalvi piacon, a Gazdagréti piacon, a Baranyai és Bölcső utca sarkánál, az Őrmezei piacon, illetve a Bikás parkkal szemben, a Tétényi út 38. előtti területen várták a hivatal dolgozói és a helyi önkormányzati képviselők. A Föld Napja alkalmából meghirdetett akción több mint tízezer növény talált gazdára.

K. A.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Bartók-negyed lakossági fórum  

2022május1717:30
Tájékoztató és beszélgetés az önkormányzat fejlesztési terveiről 2030-ig.
Várjuk a véleményüket, részvételüket!

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.