Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 6. kedd, Norbert, Cintia

Rendőri jutalmak

Újbuda   |   2019, augusztus 16 - 09:47
Nyomtatóbarát változatSend by email
Újbuda Önkor­mány­zatának támogatásával az állományban szolgáló hetvenkilenc munkatársát jutalmazta kimagasló teljesítményükért a XI. kerületi Rendőrkapitányság.
– Újbuda Önkormányzatának kiemelten fontos a folyamatos együttműködés a rendőrséggel, hiszen az itt élők mindennapjait meghatározza, milyen eredményesen dolgoznak azok, akik a közbiztonságra vigyáznak – mondta a jutalmak átadásán Kerékgyártó Gábor önkormányzati képviselő. Rámutatott: a rendőrség munkájának sikerét alátámasztják a statisztikák, amelyek szerint a kerületben folyamatosan csökken az elkövetett bűncselekmények száma, ezen belül jelentős a visszaesés a kiemelt bűncselekményeknél.
– Az első félévet eredményesen zárta a rendőrség, és a jövőben is az a cél, hogy a folyamatos javulás még intenzívebbé váljon a kerületben – hangsúlyozta Jáger István rendőr alezredes, kapitányságvezető. Hozzátette: Újbudán, csakúgy, mint Budapest egész területén, számottevően csökken a bűncselekmények száma, és intenzitásukban is megfigyelhető egyfajta lassulás, ami a rendőrség munkájának pozitív visszaigazolása. – Abban pedig, hogy az állományból most 79 fő a budapesti rendőrfőkapitány engedélyével jutalomban részesülhetett, nagy szerepe van az önkormányzat támogatásának – méltatta az együttműködést Jáger István.

(Újbuda)