Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 2. szombat, Lujza

Reggeli az ország egyik legnépszerűbb színészével

Újbuda   |   2018, március 26 - 12:44
Nyomtatóbarát változatSend by email

Rezes Judit és Szabó Győző színészházaspár volt a vendége a Hadik Irodalmi Brunch-nak március 24-én. Meghívásuk apropóját színházi duettelőadásuk adta, amely betekintést enged párkapcsolatukba, ahol őszintén és kendőzetlenül mutatják be életüket.

Szabó Győző színész és feleségével Rezes Judit, a Katona József Színház színművésze külön-külön és együtt is láthatók színpadon. Tavaly bemutatott zenés-táncos Love Shake - Az élet összeráz című darabjuk magánéletükről szól, vegyítve a valóságot és a fikciót. Ez a szokványosnak épp nem mondható színházi produkció inspirálta a Hadik Irodalmi Brunch szervezőjét, hogy meghívja a színészpárost. Ott Anna a Hadik művészeti vezetője a darab keletkezéséről és párkapcsolatukról faggatta őket, szó volt arról is, hogy művészként miként lehet civil életet élni, továbbá pályájuk alakulása hogyan befolyásolja privát szférájukat.

A Hadikban havi rendszereséggel tartott Irodalmi Brunch vendége áprilisban Korniss Péter fotós és Tompa Andrea író, színikritikus lesz.

D. B. S.