Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 20. szombat, Tivadar

Rászoruló időseknek rendeztek karácsonyi ünnepséget

Újbuda   |   2014, december 16 - 14:14
Nyomtatóbarát változatSend by email

A Kelenvölgyi Polgárok Köre minden karácsonykor nagyszabású ünnepséget rendez a rászoruló időseknek a Kelenvölgyi Közösségi Házban. A szervezet egész évben támogatja a nyugdíjasokat, karácsonykor élelmiszercsomaggal, ajándékokkal és műsorral kedveskedik nekik.

A bejáratnál gazdagon megrakott mikuláscsomagok várták az érkezőket, akik ezt követően a Kelenvölgyi Általános Iskola és a helyi óvoda színes műsorát tekinthették meg. A két oktatási intézményből több mint 100 tanuló szerepelt a rendezvényen. A repertoárban dalok, betlehemes színjáték, kórusénekek és hangszeres produkciók voltak.

A Kelenvölgyi Polgárok Köre Szociális és Családsegítő csoportja egész évben támogatja a nehézsorsú időseket. Ruhaosztásokat, teadélutánokat, beszélgetéseket és gyűjtőakciókat szerveznek számukra. A karácsonyi ünnepségen - tartós élelmiszereket és mosószereket is rejtő - háztartási csomagot is kaptak az érintettek. 

A csoport vezetője, Tábori József szerint sok a nélkülöző nyugdíjas, akiknek ez az apró segítség is sokat számít. - A család nélkülieknek szeretnénk szeretetteljes karácsonyi élményt nyújtani – mondta.

T.D.