Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 7. csütörtök, Apollónia

Partizán az Újbuda tévében

Újbuda   |   2021, április 8 - 09:20
Nyomtatóbarát változatSend by email

Új sorozatba kezd az Újbuda tévé: hetente rendszeresen válogatást mutat be a Partizán YouTube-csatornáján megjelenő filmekből.

Az igazságot, a valóságot bemutatni ma különösen nehéz. Az állami milliárdokkal kitömött propagandagyárak mellett bajosan lehet szóhoz jutni, a független sajtó mind szűkebb helyre szorul vissza. Kétségtelen, hogy a közösségi médiában szinte bármi megjelenhet, de éppen ezért elég gyakran reménytelen kihámozni a valóságot.

Pedig ebben a világban rendkívül lényeges, hogy lehetőségünk legyen a tájékozódásra. Ha a független források száma meg iscsappant, szerencsére akadnak kivételek. Mindenképpen ezek közé sorolható a Partizán, amely mára az egyik legnézettebb hiteles politikai médiává vált.

Gulyás Márton és stábja napról napra állít elő izgalmas tartalmakat: érdekes interjúkat, fontos beszélgetéseket, alapos háttérelemzéseket. Gulyás – akinek harcos mozgalmi múltja sokak előtt lehet ismert – profi tévéssé érett.

A Partizán adásai saját YouTube-csatornájukon láthatók – egy-egy adás akár több százezres nézettséget is elér. Akinek van internetje és érdeklődik a valóság iránt, az bármikor megnézheti ezeket a műsorokat.

Hogyan kerül akkor a Partizán az Újbuda tévébe? Úgy gondoltuk, nem árt, ha több emberhez eljut a híre. Miért ne lehessen a mind színesebbé váló kerületi csatornán is megnézni – aki pedig kedvet kap hozzá, az bátran keresse a többi részt a weben. Ez az, amivel mindenki jól jár. A Partizán többekhez jut el, az Újbuda tévé kínálata érdekesebbé válik – és ami a lényeg, nézői egy újabb fontos műsort érhetnek el.

Partizán Újbudán: az első adás csütörtökön este 10-kor, ismétlések péntek reggel és este 10-kor, szombaton délelőtt 10-kor.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Zöldítésben kiválóra vizsgázott az Allee a BREEAM minősítésén  

Az Allee már évek óta tudatosan alakítja egyre zöldebbé az épületét, illetve annak működését, és most a világ vezető fenntarthatóság-vizsgálati módszere (BREEAM) alapján végrehajtott minősítési eljárás szerint is kiválóan teljesített ezen a területen és elsőként nyerte el a magyarországi bevásárlóközpontok közül a legmagasabb, Outstanding Building Management és Excellent Asset Performance minősítést.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.