Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 25. csütörtök, Márk

Pályázat gyógyászati segédeszköz beszerzésére

Újbuda   |   2020, március 2 - 15:25
Nyomtatóbarát változatSend by email

A VICUS XI. Közalapítvány pályázatot hirdet szociálisan rászorulók számára, akiknek megromlott egészségi állapotuk miatt, életminőségük javításához van szükségük gyógyászati segédeszköz beszerzésére.

Azok pályázhatnak, akik XI. kerületi lakcímmel rendelkeznek, az orvosi segédeszközre, az életminőséget javító eszközre jogosultságukat szakorvos igazolja és az eszköz beszerzéséhez külső anyagi segítségre van szükségük.

A pályázatot a VICUS XI. Közalapítványhoz Újbuda Önkormányzat XI. ker. Zsombolyai út 4. portáján vagy a VICUS Alapítványnál félfogadási időben (kedd és csütörtök 16-18 óra), illetve postai úton, a Pályázati Lapon megadott címre lehet benyújtani.

A pályázatra rendelkezésre álló összeg mindösszesen: 1.500.000,- Ft.

A pályázat beérkezésének határideje: 2020. március 17.

A pályázat elbírálásnak határideje: 2020. március 20.

A pályázáshoz a VICUS Pályázati Lap című nyomtatvány kitöltésével és az ott felsorolt igazolások, a hivatkozott egészségi állapotra vonatkozó orvosi igazolás(ok) és a gyógyászati segédeszközre történő orvosi ajánlás mellékelésével lehet. Ha a megrendelés már folyamatban van, akkor az előleg számla másolatát is kérjük.

Ha a segédeszköz (pl. szemüveg, hallókészülék, stb.) megvásárlása az elmúlt 6 hónapban már megtörtént, a pályázat benyújtásához szükséges:

  • a VICUS Pályázati Lapon a kért adatokkal a segélykérés indoklása
  • orvosi igazolás és ajánlás az orvosi segédeszköz használatához
  • a vásárlást igazoló számla

A VICUS XI. Közalapítvány Pályázati Adatlapja átvehető Újbuda Önkormányzat portáján (XI. Zsombolyai út 4.) vagy letölthető innen: vicus_adatlap.doc

Fájlok: