Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 2. vasárnap, Petra

Nyílt napot tart a Tüskecsarnok

Újbuda   |   2015, január 12 - 22:21
Nyomtatóbarát változatSend by email

Január 16-án, pénteken négy órától közös mozgásra várják az érdeklődőket a Tüskecsarnokban. Az ingyenes rendezvényre azokat is invitálják, akik az épületre kíváncsiak, illetve akik csak benéznének a komplexumba.

A rendezvény célja, hogy a budapestiek (főként az újbudaiak) megismerjék a Tüskecsarnok lehetőségeit. A négyezer fős rendezvénycsarnokban, illetve három sportpályán, konditeremben, két fitneszteremben, squashpályákon várják edzésekkel, aerobikkal, jógával és teremsportokkal, wellness- és masszázsszolgáltatásokkal az érdeklődőket.

A nyílt nap szakmai partnere a Budapesti Egyetemi Atlétikai Club (BEAC), a fitneszedzések színvonalát is a BEAC edzői, oktatói garantálják.

A nap kiemelt eseménye az ELTE-Infopark Kupa, amely a lágymányosi Infoparkban működő cégeknek nyújt sportolási lehetőséget. A pályán dől majd el, hogy kié a legerősebb csapat, az eddigi tornákon részt vett a Telekom, a Lufthansa, az Evosoft, a GEA-EGI, a Strabag, a Vodafone, a MOL és a Swietelsky csapata is.

A fitneszedzésekre a következő címen kell regisztrálni:szervezes@beac.elte.hu

A III. ELTE-Infopark Kupára a BEAC várja az InfoPark futballkedvelő céges csapatainak jelentkezését. A nevezési díj 20 ezer forint.

Nevezés és információ a focikupára: Fedasz Vivien, 06-1/209-06-17, szervezes@beac.elte.hu.

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Itt az ősz, itt a nátha  

Egy hét bölcsőde vagy óvoda, majd két hét otthon betegen. A kisgyermekek ősszel egyik vírust kapják el a másik után, miután természetes ellenálló képességük nyáron, közösségi érintkezés híján, meggyengül. A gyakori megfázásokat azonban meg lehet előzni.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.