Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 25. szombat, Vilmos

Leégett egy ház a Fülőke utcában

Újbuda   |   2014, június 23 - 00:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

Senki nem sérült meg abban a tűzesetben, amelynek egy XI. kerületi hétvégi ház esett áldozatul.

Leégett vasárnap egy nyolcvan négyzetméteres hétvégi ház és a hozzá tartozó melléképület Budapesten, a XI. kerületi Fülőke utcában – közölte az MTI-vel az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). 
A lángokat a fővárosi hivatásos tűzoltók fékezték meg, és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot is riasztották a helyszínre. A tűzben senki sem sérült meg – számolt be a hirado.hu.

MTI 

Leégett egy ház a Fülőke utcában

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Kiteljesedés plakátokon  

Karinthy Márton – Karinthytok; Harcsa Veronika – Kassák-koncert; Grecsó Krisztián, Kollár-Klemencz László, Oltai Kata – Formabontók. Az elmúlt több mint öt évben egyebek közt ezekhez a XI. kerület kulturális helyszínein bemutatott előadásokhoz készített plakátokat Kollányi Julianna, az Újbuda újság tördelője és tervezőgrafikusa.

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.