Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 27. hétfő, Hella

Közéleti klub alakult Gazdagréten

Újbuda   |   2015, január 30 - 16:24
Nyomtatóbarát változatSend by email

Január 23-án tartotta első összejövetelét Gazdagréten a 60 + Közéleti Klub. Tagjai a hatvanadik életévükön túli aktív, helyi lakosok. A meghívottak között szerepeltek a körzet önkormányzati képviselői, Király Nóra, Kerékgyártó Gábor és Sass Szilárd.

Az összejövetelre több mint húsz érdeklődő érkezett. Giller Lászlóné Ildikó, klubvezető elmondta, mindenkinek az ötleteire, javaslataira számítanak. A rendezvényen tervbe került egyebek mellett gyógytorna, gyalogtúra, buszos kirándulás, vetítés, irodalmi est, hangverseny, mesemondás, ping-pong verseny és jogi tanácsadás is.

Közéleti klub alakult Gazdagréten

Király Nóra helyi önkormányzati képviselő örömmel fogadta az önszerveződő csoportot körzetében, a hatvanon túli hölgyek és urak tettrekészségét pedig különösen tisztelendőnek és fontosnak tartja. Szerinte a szervezett programok, előadói estek és kirándulások nemcsak a testet, hanem a lelket is fitten tartják. Hozzátette: tudja, hogy minden családban segítséget jelent a tapasztalt, tetterős és egészséges rokon, akinek az unokákon kívül saját korosztályában is szüksége van kikapcsolódásra. - Ez a klub lehetőséget ad erre, hiszen tagjainak köszönhetően változatos és érdekes programok valósulhatnak meg.

A 60 + Közéleti Klub tagjai abban is megállapodtak, hogy összejövetelüket minden hónap harmadik hétfőjén tartják.

Újbuda