Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 23. kedd, Lenke

Karácsonyi körúton járt a polgármester

Újbuda   |   2014, december 23 - 09:27
Nyomtatóbarát változatSend by email

Idősek Karácsonya címmel hat városrészben szervezett műsoros karácsonyi ünnepséget a kerület kulturális intézete, a KULTI. A helyszínekre a kerület vezetése is ellátogatott és ajándékkal lepte meg azokat az időseket, akik nem tölthetik családi körben a karácsonyt.

A Kelenvölgyi Közösségi Házban rendezett ünnepségen Győrffyné Molnár Ilona humánszolgálati igazgató elmondta, a kerület hat helyszínén közel nyolcszáz embert ajándékoz és látogat meg a kerület vezetése karácsony alkalmából. Minden közösségi ház a saját hagyományainak megfelelően ünnepelt, Hoffmann Tamás polgármester mindenhol átadta a kerületi iskolások saját készítésű ajándékait.

Míg Gazdagréten a helyi civilek szerveztek műsort, addig az Albertfalvi Közösségi Házban az AKH Opera-, és Dalstúdió adott karácsonyi koncertet. Ez utóbbiban a Don Bosco Általános Iskola, Újbudai Babszem Gyermektánc csoportja is szórakoztatta a nyugdíjasokat, majd Engelbrecht László előadóművész, a Szavak Varázsa Irodalmi Alkotókör vezetője mondott verseket.

T.D. - ÚjbudaTV