Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 21. vasárnap, Konrád

Karácsonyi ajándék a hoki klubtól

Újbuda   |   2014, december 22 - 09:59
Nyomtatóbarát változatSend by email

A Karolina úti Ortopédiai Klinika Gyermeksebészetének lakóit látogatták meg karácsony alkalmából a kerületben működő Kanadai Magyar Hoki klub tagjai. A sportolók ünnepi finomságokat vittek azokhoz a gyerekekhez, akik kórházban töltik az ünnepeket.

A Karolina úti Ortopédiai Klinika Gyermeksebészetén karácsony előtt már csak a kórházi ellátásra szoruló, illetve frissen műtött gyerekek fekszenek. Őket látogatták meg a Kanadai Magyar Hoki klub fiatal játékosai. A hokisok gyűjtöttek már az árvízkárosultak javára is, de a fontosabb ünnepeken sem feledkeznek meg a nehéz helyzetben lévőkről. Ezúttal öt lány és egy fiú játékos kereste fel a kórház lakóit.

A Bogdánfy úton, a Rákóczi híd mellett működő jégkorong klub utánpótlás neveléssel foglalkozik és felnőtt amatőr csapata is van. Az egyesület 2012-ben szerveződött újjá, játékosai számára egész évben biztosítja a rendszeres edzéseket. A KMH a Tüskecsarnokban tartja edzéseit és végzi a XI.-XII. kerület jégkorong utánpótlás nevelését. 2012-ben stratégia szövetséget kötöttek a MAC Budapest Jégkorong Akadémiával, a Budai Bocsokkal és a Jégkert SE-vel teljes játékos életpályát kínálva ezzel tagjaiknak.

T.D. - ÚjbudaTV