Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
október 5. szerda, Aurél

Karácsony nagycsaládosoknak

Újbuda   |   2019, december 18 - 13:01
Nyomtatóbarát változatSend by email

Újbuda Önkormányzata 1995 óta minden évben meghívja a három vagy annál több gyermeket nevelő családokat, hogy szórakoztató programokkal, ajándékokkal segítse karácsonyi készülődésüket.

December 13-án tartották a Gazdagrét-Csíkihegyek Általános Iskolában a hagyományos Nagycsaládosok Karácsonyát, amelyre idén 560 sokgyermekes család kapott meghívót, így ezernél is jóval több résztvevőre készültek a szervezők. A nagyszabású újbudai karácsonyi rendezvényen évről évre élelmiszercsomagokkal, ajándékokkal kedveskednek a gyerekeknek és szüleiknek. Mindegyik család kap egy teli szatyor élelmiszert, egy mákos és egy diós bejglit, két könyvet, és mindenkinek jár tombolajegy is, amellyel játékokat lehet nyerni.

Az ajándékok mellett izgalmas karácsonyi műsor, közös mókázás, minőségi élmények gondoskodnak a szórakozásról. A kézműves foglalkozások, a tombolasorsolás és a bűvészbemutató mellett idén László Imre polgármester és Bakai-Nagy Zita alpolgármester köszöntőjét követően a Búgócsiga Zenede koncertjével, valamint a Majorka Bábszínház A kékfestő inas című előadásával várták a családokat.

A programot Újbuda Önkormányzata támogatta, és adakozóan hozzájárultak a kerületi vállalkozások és szervezetek is, így a 77 Elektronika Kft., az Allee Bevásárlóközpont, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara, a Cordia Magyarország Zrt., az Evopro Holding Zrt., a Futureal Management Szolgáltató Kft., a Holnap Kiadó Kft., az InfoGroup Ingatlanfejlesztő és Befektető Cégcsoport, az Ivanics Kft., a Pannon Park Forest Kft., a Régió Játékkereskedelmi Kft., a Tata Consultancy Services, valamint a Tigra Computer- és Irodatechnikai Kft.

(Újbuda)

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.