Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 20. csütörtök, Rafael

Kampánygyűlés volt a Szent Imre gimiben

Újbuda   |   2014, szeptember 23 - 00:00Nyomtatóbarát változatSend by email

A közelgő önkormányzati választásokról beszélt Szijjártó Péter a kerületi Fidesz Szent Imre Gimnázium dísztermében rendezett kampánygyűlésén. A Külgazdasági és külügyminiszter jelölt arra buzdította a résztvevőket, hogy vegyenek részt a választásokon és erősítsék a kormány sikerpolitikáját.

A fórumot megelőző sajtótájékoztatón Simicskó István sportért felelős államtitkár Hoffmann Tamást a kerület erős emberének nevezte, aki hosszú évek óta Újbudán él és Újbudáért dolgozik. Hozzátette, a polgármester nem felejtette, honnan érkezett, ma is ugyanolyan körülmények között él, mint egykor. - A kormány az elmúlt négy évben megkezdett programokat folytatja választások után is, és ezek a kormányzati törekvések határozzák majd meg a helyi politika irányvonalait is – mondta. Simicskó István hangsúlyozta, továbbra is a kormányprogram fontos eleme a rezsicsökkentés, melyben eddig sokat bizonyított a kormány.

Hoffmann Tamás szerint fontos, hogy a mindenkinek megerőltető választási kampány utolsó 100 méterét még kibírják a választók és befejezzék azt, amit az országgyűlési választásokon elkezdtek. - Büszkék lehetünk arra, hogy mennyi minden történt Újbudán az elmúlt négy évben – mondta.

A XI. kerületieknek is világos, hogy ha egy irányba húzzuk a szekeret, akkor gyorsabban tudunk haladni – kezdte beszédét Szijjártó Péter Külgazdasági és külügyminiszter jelölt, aki szerint az újbudaiaknak érdeke, hogy a következő öt évben folytatódjon a kerületben az elmúlt években megkezdett munka. - A 2010 óta folytatott politikával sikerült a szikla szélén egyensúlyozó országot újra Európa éllovasává tenni – jelentette ki Szijjártó, aki azt kérte a választóktól, hogy erősítsék a Fideszt és az októberi választáson álljanak ki véleményükért.

T.D. - ÚjbudaTV