Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
december 7. szerda, Ambrus

Jótékonysági ruhagyűjtés a Premier Outletben

Újbuda   |   2014, május 6 - 00:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

Május 11-ig tart a Premier Outlet ruhagyűjtési akciója. A jótékonysági program során használt, de még szép állapotban lévő ruhákat gyűjtenek nehéz helyzetben lévő családoknak. Az adakozók kedvezményre jogosító kuponokat kapnak.

Április 26-án ismét elindult az Adok-Kapok Napok, az ország legnagyobb jótékonysági ruhagyűjtő akciója. Az összefogást a Premier Outlet kezdeményezte, hogy segítsen azoknak, akik ma Magyarországon nehéz körülmények között élnek.

Az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül olyan gyermekek, családok részesülnek majd a felajánlásokból, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy megfelelő ruhában, cipőben járjanak. Az Adok-Kapok Napok keretében tavaly közel 18 ezer ruhát adományoztak a látogatók a biatorbágyi Outletnek, amelyeket az Ökumenikus Segélyszervezet átmeneti otthonokba, menedékházakba, családsegítő központokba és melegedőkbe juttatott el.

A megunt, de szép és tiszta állapotban levő ruhákkal bárki segíthet, ha május 11-ig elviszi azokat a Premier Outletbe. Az Adománygyűjtő Pont (45-ös üzlet a szökőkút mellett) szerdától vasárnapig este 8 óráig tart nyitva. Az üzletközpont kedvezményes vásárlásra beváltható kuponokkal várja a segítőket.
További információ: https://www.facebook.com/PremierOutletsCenter

Újbuda

 Jótékonysági ruhagyűjtés a Premier Outletben