Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 26. vasárnap, Emánuel

Ismét meghirdette a BE SMART startup versenyt a BVK

Újbuda   |   2016, február 2 - 17:22
Nyomtatóbarát változatSend by email

Feltörekvő vállalkozók jelentkezését várja a harmadik BE SMART startup versenyre a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK), a győztes projekteket Tel-Avivban mutathatják be az ötletgazdák - olvasható a közalapítvány közleményében.

A BVK és Magyarország Izraeli Nagykövetsége által közösen szervezett versenyen a kiválasztott három legígéretesebbnek tűnő startup képviselői a március 15. és 16. között Tel-Avivban megrendezendő Axis Tel-Aviv 2016 üzleti találkozón mutatkozhatnak be.
A BVK a kiutazás előtt a vállalkozók számára mentorálást és felkészítést is biztosít. A rendezvényen vezető izraeli startupok, nemzetközi befektetők és a tel-avivi üzleti élet meghatározó szereplői is jelen lesznek, emellett 15 ország közel ötven előadója prezentál. A résztvevőknek lehetőségük nyílik startup, illetve befektetői előadások meghallgatására, kapcsolatépítésre és személyes találkozók szervezésére.
A Fővárosi Közgyűlés által a budapesti mikro-, kis- és középvállalkozások fejlesztése céljából létrehozott BVK 2014-ben indította el az első olyan startup versenyt, melynek célja a feltörekvő vállalkozók segítése és képzése mellett a nemzetközi köztudatba kerülésük és az üzleti kapcsolatok kialakítása volt.

Újbuda