Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 24. szerda, György

Ingyenes komposztáló keretek

Újbuda   |   2015, április 28 - 14:59Nyomtatóbarát változatSend by email

Több, mint 1000 komposztáló keretet ad használatba Újbuda Önkormányzata a kerületi lakosoknak és intézményeknek. Lakcímenként 2 darab keretet lehet igényelni.

Tisztelt Kerttulajdonosok!

Fővárosi Önkormányzat rendelete alapján Budapest közigazgatási területén belül tilos az avar és kerti hulladékok égetése.

A zöldhulladék környezetbarát felhasználási módját, a komposztálást továbbra is szeretnénk népszerűsíteni a lakosság körében, ezért Újbuda Önkormányzata komposztáló keretek osztását finanszírozza a kerület lakosai és intézményei részére.

Idén tavasszal több, mint 1000 db komposztáló keretet adunk használatba, amelyből XI. kerületi lakcímenként maximum 2 db kérhető.

A komposztáló keretek előzetes jelentkezés nélkül átvehetők az Újbuda Prizma Közhasznú Nonprofit Kft. Hamzsabégi út 60. szám alatti székhelyén, a készlet erejéig 2015. március 17-től május 28-ig, minden kedden és csütörtökön 11-15 óra között.

A keretek átvétele csak érvényes, XI. kerületi bejelentett lakcímet igazoló lakcímkártya, vagy régi típusú személyi igazolvány bemutatásával lehetséges. Társasházak részére csak a társasház közös képviselője írhatja alá az átvételt.

Újbuda Önkormányzata

képünk illusztráció