Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 31. péntek, Árpád

Indul a pótfelvételik időszaka

Újbuda   |   2020, július 30 - 20:59
Nyomtatóbarát változatSend by email

Megkezdődött a 2020-as pótfelvételi eljárás, a jelentkezési határidő augusztus 9.

Idén állami ösztöndíjas formában több képzési területen is be lehet jutni az egyetemekre a pótfelvételin. A jelentkezők allami ösztöndíjas képzések agrár, gazdaságtudományok, informatika, műszaki, orvos- és egészségtudományi, pedagógusképzés, társadalomtudományi képzési területek alapképzési szakjain indulhatnak. Az eljárásban csak egy felsőoktatási intézmény egyetlen képzésére lehet jelentkezni (ugyanazon szak állami ösztöndíjas és önköltséges formája egynek számít) a felvi.hu honlapról elérhető E-felvételiben augusztus 9., jövő vasárnap éjfélig.
A jelentkezést legkésőbb augusztus 9-én éjfélig hitelesíteni is kell az Ügyfélkapun keresztül vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlapot postára adva. Minden előírt dokumentum feltöltési határideje augusztus 9. éjfél.
A ponthatárokat legkésőbb augusztus 28-án hirdetik ki. A felvettek a határozatot és a beiratkozással kapcsolatos tudnivalókat a ponthatárok kihirdetését követően felsőoktatási intézményüktől kapják meg augusztus 31-ig.