Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 25. csütörtök, Márk

Gyereknapi mulatság volt Gazdagréten

Újbuda   |   2014, május 26 - 00:00
Nyomtatóbarát változatSend by email
Gyereknapi programot tartott hétvégén a Gazdagréti Közösségi Ház. A szabadtéri rendezvény a lakótelep minden gyerekének vidám elfoglaltságot kínált és Király Nóra önkormányzati képviselő is azon dolgozik, hogy minél kedvezőbb feltételeket teremtsenek a családosoknak.

Színes gyereknapi program várta a gazdagrétieket vasárnap. A Közösségi Ház szervezésében megvalósuló egész napos rendezvényen gyermektáncszínházi előadáson is részt vehettek a látogatói. A színpadon amatőr tánccsoportok mutatkoztak be és Galagonyabohóc is szórakoztatta a közönséget. Ezen kívül volt lufihajtogatás, csillámtetoválás és népszerű volt a zsonglőr játszóház is. A picik bábos tornán vehettek részt, a kézműves műhelyben pedig egész nap telt ház volt. Nagyobb gyerekek a szellemi és sport kalandjárat négy állomását járhatták végi.

- Alapvető szempont, hogy a látogatók pénztárca nélkül jöhessenek gyermekprogramjainkra – mondta Molnár Renáta, az Újbudai Kulturális Intézet gazdagréti szakmai referense. Elmondása szerint Gazdagréten rengeteg gyermekes család él, akiket fontos, hogy ne csak nagy rendezvényekkel, hanem kisebb, helyi megmozdulásokkal is elérjenek. Király Nóra önkormányzati képviselő példamutatóan családcentrikusnak tartja a lakótelepen élőket, akik szerinte mindig megtalálhatják a nekik szóló programokat a közösségi házban.

T.D. - ÚjbudaTV