Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 24. szerda, György

Fresh Cornerek nyílnak tíz MOL-kúton

Újbuda   |   2015, május 14 - 12:58Nyomtatóbarát változatSend by email

A MOL megnyitotta első bisztró jellegű Fresh Cornerét. A vállalat új koncepciójának keretében országszerte 10 töltőállomást és annak üzleteit újítja meg, a következő években pedig gyorsabb ütemben a hálózat további számos üzletét alakítja át. A most átadott, frissen átalakított Prielle Kornélia úti töltőállomás kínálatát a vásárlók fogyasztási igényeihez jobban igazodó termékválasztékkal és szolgáltatásokkal bővítették.

A Fresh Corner márkájú MOL Bisztrók minőségi, kényelmi szolgáltatásokkal és a hétköznapi bevásárláshoz szükséges, a szupermarketekhez hasonló árú termékekkel várják nemcsak az úton levőket, a helyi közönséget is. Belső dizájnjuk, berendezésük kialakításakor az volt a cél, hogy az ügyfél a lehető leggyorsabban és legkényelmesebben intézze el heti bevásárlását, autója megtankolását, valamint fogyasszon kávét, szendvicset, péksüteményt.

A MOL kiterjedt kiskereskedelmi hálózattal rendelkezik, és úgy gondolja, hogy az ebben rejlő lehetőséget jobban ki tudja használni. A régiós töltőállomás hálózat portfólióval az üzemanyag-kereskedelem mellett kiskereskedelmi téren is vezető szerepet tölthet be a cég. A vállalat célja, hogy az értékes kiskereskedelmi hálózatát jobban kihasználja, és a fogyasztói igényeknek megfelelő kínálatot biztosítsa.

A MOL-töltőállomásokat és az ott levő üzleteket nem érinti a vasárnapi zárva tartás, hiszen a MOL kúthálózatában működő benzinkutak többségét vállalkozók üzemeltetik. Tehát a shopokat ugyanaz a szerződéses partner üzemelteti, aki magát a töltőállomást. Ezért a MOL-kutak és a shopok is nyitva tartanak a hét utolsó napján.

A társaság további akvizíciókat tervez, hogy tovább növelje értékesítési hálózatát Közép-Európában, ahol az üzemanyag iránti igény tovább növekedhet.

Újbuda