Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 25. csütörtök, Márk

Főszerepben az érzelmi intelligencia

Újbuda   |   2018, április 19 - 14:02
Nyomtatóbarát változatSend by email

Polus Enikő, az Újbudán működő Mesekő Alapítvány alapítója és ügyvezetője volt a vendége az Albertfalvi Közösségi Ház Női Sarok című előadássorozatának április 18-án. A program témája az EQ, azaz az érzelmi intelligencia volt.

Polus Enikő sokoldalú, energikus szakember, kiváló, szuggesztív előadó. Ismert tréner, pedagógus, mentálhigiénés segítő, fejlesztőpedagógus, szexuálterapeuta, mozgásterapeuta, gyász- és veszteség feldolgozó szakember, egyetemi pedagógiai előadó és mentor, de jótékonysági rendezvényeket is szervez.

Az érzelmi intelligencia ismertetése mellett, az érzelmi nevelés hiányosságaira is felhívta a hallgatóság figyelmét, mivel úgy véli, ez napjaink egyik jelentős problémája. - Ahhoz, hogy érzelmileg intelligensen viszonyuljunk egymáshoz, fejleszteni kell az érzelmi edukációt - fogalmazott. A Mesekő Alapítvány ügyvezetője szerint mindenkinek fel kell ismerje érzéseit, azokat meg tudni különböztetnie. Fontosnak tartja, hogy mindenki szánjon időt önmagára, hogy rendezze érzelmi problémáit.

D. B. S.