Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 20. csütörtök, Rafael

Forgalomváltozás húsvéti körmenet miatt

Újbuda   |   2018, március 29 - 15:29
Nyomtatóbarát változatSend by email

Március 31-én (szombaton) este több fővárosi helyszínen is – így a Villányi úton is húsvéti körmenetet tartanak. Az ünnepi rendezvények az arra közlekedő busz- és villamosjáratok forgalmának rövid idejű korlátozásával járnak, járhatnak.

Szombaton várhatóan 19:30 és 20:30 között a Villányi úton, a Fadrusz utca és a Tas vezér utca közötti szakaszon tartanak körmenetet, ezért ebben az időszakban a 27-es busz és a 240-es busz módosított útvonalon közlekedik.

27-es busz:

  • A Sánc utca felé tartó buszok a Móricz Zsigmond körtér és a Szüret utca között a Villányi út–Balogh Tihamér lejtő–Ménesi út módosított útvonalon haladnak, ezért kimarad a Tas vezér utca, a Szüret utca és a Ménesi út megállóhely. A 27-es buszra ideiglenesen a Szüret utcában, a Ménesi út kereszteződése után lehet felszállni.
  • A Móricz Zsigmond körtér M felé tartó buszok a Villányi út és a Móricz Zsigmond körtér között a Tas vezér utca–Bocskai út–Bartók Béla út–Móricz Zsigmond körtér–Villányi út módosított útvonalon haladnak, ezért kimarad a Tas vezér utca megállóhely. A 27-es buszra ideiglenesen a Tas Vezér utcában a Villányi út kereszteződése után lehet felszállni.

A 240-es busz a Tas vezér utca–Bocskai út–Bartók Béla út–Móricz Zsigmond körtér–Fehérvári út módosított útvonalon halad. A Móricz Zsigmond körtéren a 7-es busz Albertfalva irányú megállójában lehet felszállni a buszokra.

A Fadrusz utca környékén haladó 17-es és a 61-es villamos a körmenet miatt néhány perces várakozásra kényszerülhet.