Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 17. hétfő, Laura, Alida

Fokozatosan vezeti be a nyári menetrendet a BKK

Újbuda   |   2020, június 29 - 13:10
Nyomtatóbarát változatSend by email

Két lépésben, fokozatosan áll vált nyári menetrendre június 29-től a Budapesti Közlekedési Központ. A forgalmasabb, belvárost érintő járatok még két hétig normál, legnagyobb kapacitású menetrenddel közlekednek, míg a város többi vonalán a már a nyári közlekedési rend lép érvénybe.

A BKK fokozatosan, két lépésben vezeti be a nyári menetrendet. A forgalmas csomópontokat és a belvárost érintő fő gerincvonalakon, illetve a vágányzári korlátozásokban érintett járatokon a következő két hétben továbbra is a sűrű közlekedést és a legnagyobb kapacitást biztosító menetrend lesz érvényben. Továbbra is gyakrabban közlekedik a 2-es, a 3-as és a 4-es metró, a metrópótlók, az 1-es és a 4-6-os villamos, valamint a budai fonódó villamoshálózat forgalmasabb járatai. 1-2 percenként indulnak a Thököly úti tengelyen közlekedő autóbuszok és a pesti nagy lakótelepeket kiszolgáló autóbusz gerincjáratok.

Eközben a város többi vonalán érvénybe lép a nyári közlekedési rend. Részletek a bkk.hu valamint a https://futar.bkk.hu/ oldalon.