Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 5. kedd, Adorján, Adrián

Főigazgatói elismerés az újbudai tűzoltóknak

Újbuda   |   2016, szeptember 14 - 10:08
Nyomtatóbarát változatSend by email

Lezárult a VI. Országos Kismotorfecskendő-szerelési Bajnokság, a verseny fordulóin az újbudai tűzoltók rendszerint dobogósok voltak, az összesített eredmények alapján harmadik helyen végeztek.

Harmadikként végeztek az újbudai tűzoltók a VI. Országos Kismotorfecskendő-szerelési Bajnokságon. A hónapokon át tartó sporteseményre hivatásos és önkéntes tűzoltóságok egyaránt nevezhettek; az újbudaiak mind retró, mind modern kategóriában indultak a bajnokságon. A 2016-os évben nyújtott teljesítményüket Tollár Tibor tűzoltó vezérőrnagy is elismerte. Szeptember 10-én emléktárgyat adományozott az újbudai lánglovagoknak, mint a bajnokság legeredményesebb versenycsapatának. A tárgyjutalmat Menyhért Tamás tűzoltó alezredes, a versenycsapat csapatkapitánya, a XI. kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság parancsnoka vette át.

A versenycsapat tagjai: Polákovics Tamás tűzoltó zászlós, Iván Péter tűzoltó zászlós, Mózes István tűzoltó törzsőrmester, Józsa Zoltán tűzoltó főtörzsőrmester, Nagy László tűzoltó főtörzsőrmester, Hadnagy András tűzoltó őrmester, Csipszer János tűzoltó törzsőrmester, Varga Attila tűzoltó őrmester, Péceli Tamás tűzoltó törzsőrmester, Várhelyi Bánk tűzoltó törzsőrmester, Bihari János tűzoltó főhadnagy.

Újbuda