Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 19. vasárnap, Ivó, Milán

Életbe lépett az őszi menetrend

Újbuda   |   2015, szeptember 2 - 14:31
Nyomtatóbarát változatSend by email

Keddtől változott a közösségi közlekedés menetrendje Budapesten, a járatok a tanítási időszak idején érvényes menetrend szerint közlekednek, a nyárinál lényegesen sűrűbben.

A tanítási időszakban érvényes menetrend általában a reggeli és a délutáni csúcsidei indulásokat érinti, amelyek az év ezen időszakában jellemzően megnövekedő utasforgalomhoz igazodva sűrűbbek. A BKK kéri az utasokat, hogy hétköznap a menetrendi táblákon jelzett, tanítási időre szóló menetrendeket figyeljék.

Szeptember 6-án nyitva tart a Savoya Park bevásárlóközpont területén található hipermarket, a BKK a bevásárlóközpontot érintő közösségi közlekedési járatokkal biztosítja megközelíthetőségét. Ezen a vasárnapon a Savoya Parkot a 18-as villamoson kívül a 48-as villamossal is meg lehet közelíteni, amely a Deák Ferenc tér M végállomástól a Savoya Parkig közlekedik, 9 és 19 óra között 15 percenként.

Budafok-Felsőváros térségéből az alábbiak szerint lehet megközelíteni a bevásárlóközpontot:

- A 141-es és a 250-es busz a Törley tér helyett egész nap a Savoya Parkig közlekedik.
- A 7 és 14 óra között 30 percenként közlekedő 158-as busz szintén érinti az áruházat.
- A 241A jelzésű busz helyett egész nap a 241-es – a Savoya Parkhoz betérő – autóbusz közlekedik, 8 és 19 óra között 60 percenként.

Újbuda