Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 21. szombat, Konstantin

Élelmiszert adományozott a tűzoltóság

Újbuda   |   2017, december 21 - 14:42
Nyomtatóbarát változatSend by email

December 14-én a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság XI. kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnoksága tartós élelmiszert adományozott a Mikulásgyár részére.

A szolgálatot teljesítő beavatkozói állomány az ünnepek közeledtével szerette volna megajándékozni és boldogabbá tenni, mindazoknak a rászorulóknak és nagycsaládosoknak a karácsonyi ünnepét, akiknek az anyagi helyzete ezt nem teszi lehetővé. Az újbudai tűzoltók önzetlen módon, saját keresetükből adták össze az adományra valót. A csomagba a mindennapi élelmiszerek közül liszt, cukor, só, étolaj, rizs és száraztészta került.

Az adomány tartalma:

- 30 kg liszt

- 30 kg cukor

- 30 kg só

- 20 liter étolaj

- 15 kg tészta

- 20 kg rizs

- 30 db konzerv

LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.