Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
március 5. kedd, Adorján, Adrián

Dobogósok az újbudai tűzoltók kismotorfecskendő-szerelésben

Újbuda   |   2015, október 2 - 11:50
Nyomtatóbarát változatSend by email

Retró kategóriában első, modern kategóriában harmadik lett az Újbudai Tűzőrség az V. Országos kismotorfecskendő-szerelési bajnokságon, melynek utolsó fordulóját Zalaszentivánon tartották szeptember 26-án.

Idén is megtartották az országos kismotorfecskendő-szerelési bajnokságot a hivatásos tűzoltóságok, önkéntes tűzoltóságok és civil szervezetek számára. A mára hagyománynak számító megmérettetést retró és modern kategóriában rendezték, több helyszínen. A bajnokság utolsó fordulója szeptember 26-án volt Zalaszentivánon, melyen a XI. kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság csapata retró kategóriában első, modern kategóriában harmadik helyezést szerzett.

A verseny során a csapattagok egy része a víz betáplálásán fáradozott, a többiek pedig a tömlőkkel és a sugárcsövekkel futottak a kilencvenhat méteres pályán. Az Újbudai Tűzőrség évek óta részt vesz a versenyen, ahol rendre dobogós helyezést ér el.

Az újbudai csapat tagjai: Polákovics Tamás tűzoltó zászlós, Nagy László tűzoltó főtörzsőrmester, Mózes István tűzoltó törzsőrmester, Péceli Tamás tűzoltó őrmester, Varga Attila Krisztián tűzoltó őrmester., Iván Péter tű. zászlós, Józsa Zoltán tű. törzsőrmester. Csipszer János tű. törzsőrmester.

Csapatvezető: Menyhért Tamás tűzoltó alezredes, a XI. kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság parancsnoka.

Újbuda