Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 22. hétfő, Magdolna

Bizonytalan időre szünetel a kazáncsere-pályázat

Újbuda   |   2014, október 28 - 00:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

Bizonytalan időre felfüggeszti a kazáncsere-pályázatok befogadását a lakossági fűtéskorszerűsítési pályázatot kezelő Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs (ÉMI) Nonprofit Kft. Ezt a rendszerben jelentkezett műszaki problémákkal magyarázza honlapján a társaság.

A fejlesztők és pályázó is jeleztek problémát az online rendszerben, így azt teljes körűen tesztelni kell - állítja az Építésügyi Minőségellenőrző Innovációs (ÉMI) Nonprofit Kft, mely szerint már dolgoznak a probléma elhárításán. Azt azonban a társaság nem tudta megmondani, mikorra oldják meg a helyzetet és mikor lehet ismét pályázni.
Bizonytalan időre szünetel a kazáncsere-pályázat
A honlap információi szerint a pályázatokkal kapcsolatos mindennemű további információról, a benyújtások kezdeti időpontjáról a későbbiekben tájékoztat a kft., valamint a közlemények a portálokon, az nfm.gov.hu és émi.hu honlapokon is megjelennek.

A fűtéskorszerűsítésre eredetileg október 28-ától a közép-magyarországi régióból nyújthattak volna be a pályázatokat, ezt követné majd az észak-alföldi, a dél-alföldi, az észak-magyarországi, a közép-dunántúli, a nyugat-dunántúli, valamint a dél-dunántúli régió.

MTI