Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 25. csütörtök, Márk

Átadták a kerület felújított útjait

Újbuda   |   2014, szeptember 5 - 00:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

Felújított útszakaszokat adott át Újbudán Hoffmann Tamás polgármester és a beruházásért felelős Újbuda Prizma Nonprofit Kft. A gazdagréti Ramocsa utcában 160 méter út, a sasadi Rákó utcában pedig 300 méter járda épült meg.

Elsőként Gazdagrét családi házas övezetében, a Ramocsa utcában vágták át a szalagot az elkészült 160 méteres útszakasz előtt. A Radócz és a Rétköz utca közötti elhanyagolt, kátyúkkal teli utat már nem foltozgatták tovább, inkább egy jó minőségű aszfaltburkolattal látták el a Prizmások.

A polgármester szerint a lakossági panaszokra és bejelentésekre hatékonyan reagál az önkormányzat, amely ütemezetten végzi a felújításokat. - Ha bejelentés érkezik, azonnal elhárítjuk a problémát, ha pedig komolyabb munkáról van szó, illesztjük a munkát a felújítási tervbe. A munkálatok között általában útfelújítások, parkoló és járdaépítések is szerepelnek - mondta.

A másik új út Sasadon a Rákó utcában készült el. A Bodajk és a Brassó utca közötti szakaszon korábban nem volt járda, ezért most háromszáz méternyi gyalogos utat alakítottak ki.

A közel 30 millió forintból elkészült két útszakasz után, ősszel máshol kezdődnek meg az útfelújítások.

T.D. - ÚjbudaTV