Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 12. péntek, Gyula

Allee: Kézfejre festett állatvilág

Újbuda   |   2014, április 4 - 00:00Nyomtatóbarát változatSend by email

Kézfejre festett képeket láthat a közönség az Allee Bevásárlóközpontban. Az Állati Hetek rendezvénysorozatra a Budapesti Állat- és Növénykert valamint a Madármentők Alapítvány is kitelepül.

Az ezerarcú állatvilág áll az Allee Bevásárlóközpont kampányában. Az „Állati hetek” rendezvénysorozat részeként április 19-ig látható kiállítás Guido Daniele olasz festő kézfejre festett képeiből. A milánói alkotó a testfestészet technikájával készít állatképeket. Április 3-4-5-én személyesen is bemutatkozik és készít kézfestményeket a bevásárlóközpontban: szombaton 2 órától Cseh László olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ- és Európa-bajnok úszó kézfejére készít különleges műalkotást.

A rendezvénysorozat részeként április 10-11-12-én játékos kutya-gyerek kommunikációs tréningek várják a legkisebbeket, ahol Halász Árpád mesterkiképző, nemzetközi teljesítménybíró, kutyatréner és csapata (Kutya Barátok Sport Egyesülete) mutatja be az általa kidolgozott hatásos módszert kutyatámadások ellen.

A Budapesti Állat- és Növénykert április 17-19-én állatbemutatókat tart a bevásárlóközpontban és a Madármentők Alapítvány is kitelepül. A kiállítás és a rendezvények ingyenesek.

Újbuda

 Kézfejre festett állatvilág