Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 16. kedd, Valter

Állatbarát bevásárlóközpontja van Újbudának

Újbuda   |   2015, szeptember 25 - 12:45
Nyomtatóbarát változatSend by email

Mostantól kutyával és egyéb kisállattal együtt is lehet vásárolni az Allee bevásárlóközpont megjelölt üzleteiben. Az újbudai üzletház az első hazai bevásárlóközpont, ahova a házi kedvencek is bevihetőek.

Szeptember 23-tól jól saját felelősségre, a szocializált és egészséges állatokat is be lehet vinni az Allee közösségi tereibe, az üzletek piktogrammal jelzik ha bevihető oda a házi kedvenc. Az állattal érkezőkre külön házirend vonatkozik, a chip és az érvényes oltási könyv kötelező. A program részeként kutyaitatót is biztosít a bevásárlóközpont.

Az Allee lehetőséget ad a segítőkutyákat kiképző szervezeteknek, hogy a bevásárlóközpont területén valós körülmények között teljesítsék kiképzési- és vizsgafeladataikat.

A gazdátlan állatok örökbefogadását segíti a Vigyél Haza Alapítvány érintőképernyős infopultja, az örökbefogadható kutyák adatbázisával. Mindemellett az Allee együttműködik a FÖRI Állategészségügyi Szolgálatával, a Budapest környéki segítőkutyákat kiképző szervezetekkel és a Noé Állatotthon Alapítvánnyal is.

H.L.