Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 18. szombat, Erik, Alexandra

Adventi hangulat az Allee-ban

Újbuda   |   2018, december 4 - 14:35
Nyomtatóbarát változatSend by email

Óriási hógömbbel hívja fel a figyelmet a jótékonykodásra az Allee Bevásárlóközpont. A karácsonyi adománygyűjtéssel a Tégy a Pető Intézet Gyermekeiért Alapítványt támogatják.

Adventi hangulat, az ajándékvárás gyermeki öröme, a karácsony varázsa elevenedik meg az Allee Bevásárlóközpont aulájában advent idején. A látogatók egy óriási hógömbben élhetik át az ünnepvárást. A belépés ingyenes, de lehetőség nyílik a Tégy a Pető Intézet Gyermekeiért Alapítvány támogatására. A befolyt teljes összeget a fogyatékkal élő gyermekek sportolására, számukra sporteszközök vásárlására, iskolai kirándulások, nyári táborok támogatására, kisebb gyermekek csoportjainak eszköz- és játékfejlesztésére fordítják. Az ünnepi készülődést a hagyományos karácsonyi vásár mellett az Ajándékterminálban kapható több mint száz magyar dizájner egyedi termékei és a kézműves ajándékokat készítő workshopok teszik teljessé.

Az ünnepi várakozás idejére az Allee nyereményjátékot is szervez a vásárlóknak, akik ajándékutalványok mellett egy elektromos Smart egy évig tartó korlátlan használatát is elnyerhetik.