Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
május 18. szerda, Erik, Alexandra

A sírig tartó boldogság titka

Újbuda   |   2018, március 1 - 11:27
Nyomtatóbarát változatSend by email

Kepes András előadásával indul a Szülői Értekezlet sorozat a Gazdagréti Közösségi Házban.

Az újságíró március 3-án, a Gazdagréti Közösségi Ház által indított Szülői Értekezlet első rendezvényén a „Boldogan élünk, míg meg nem halunk?” örök kérdését boncolgatja majd. Kepes András saját történetei és ismeretei alapján keresi a választ, amiben hatgyerekes édesapaként és egy sereg unoka nagypapájaként gazdag családi tapasztalatai is segítik.
A vetítéssel színesített előadáson olyan témák is szóba kerülnek, mint a házasság és a boldogság kapcsolata, hogy miért nehéz hűségesnek lenni, illetve hogy ágyban vagy agyban dőlnek-e el a nemi szerepek. A világot járt szerző külföldi példákon is bemutatja, miként közelítenek ezekhez a kérdésekhez más kultúrák.
A Gazdagréti Közösségi Ház Szülői Értekezlet című programsorozata minden hónapban érdekes és színes előadókkal várja az érdeklődőket. Ezeken a rendezvényeken olyan, a mindennapokat meghatározó témákról lesz szó, mint a gyermeknevelés, az elfogadás és a másság.

(T. K.)
LEGFRISSEBB
OLVASTA?
×

Bartók-negyed lakossági fórum  

2022május1717:30
Tájékoztató és beszélgetés az önkormányzat fejlesztési terveiről 2030-ig.
Várjuk a véleményüket, részvételüket!

LAKOSSÁGI FELHÍVÁS az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére  

Az enyhébb tavaszi időjárás beköszöntével egyre többen választanak szabadtéri programot és tevékenységet, ennek során fokozottabb figyelmet kell fordítani a szabadban keletkező tüzek megelőzésére. A veszélyt a száraz aljnövényzet és avar jelenti, amelyben könnyen és gyorsan terjed a tűz, különösen erős szél esetén. A szabadtéri tűzesetek keletkezésének fő oka az emberi gondatlanság. A károk akkor előzhetőek meg a legkönnyebben, ha tisztában vagyunk a biztonságos szabadtéri tűzgyújtás és a tűzmegelőzés alapvető szabályaival.