Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
június 10. szombat, Margit, Gréta

A kerület napján kapják meg elismerésüket a családbarát vállalatok

Újbuda   |   2014, október 8 - 00:00Nyomtatóbarát változatSend by email

Családbarát Újbuda Vállalkozás cím használatáról döntött az előző önkormányzati ciklusban Újbuda képviselő-testülete. Eszerint az IBM Magyarországi Kft., a Bakosfa Kft. és a Vadászos Kkt. nyerte idén az elismerő újbudai címet.

A családi élet és a munka összehangolásának támogatása növeli a dolgozók elégedettségét, a motivált, elkötelezett munkaerő pedig a legjobb befektetés egy szervezet számára. A családbarát szemlélet a külső környezetnek (például Újbuda) is előnyt jelenthet, azaz a Családbarát Vállalkozás cím segíti megőrizni az azt elnyerő vállalkozás versenyképességét.

Újbuda Önkormányzata kiemelten fontosnak tartja, hogy a kerületi vállalkozásokat ösztönözze a családbarát működés és szemlélet kialakítására. Ennek értelmében a „Rugalmas munkahelyek, családbarát Újbuda” című, TÁMOP-2.4.5-12/4-2012-0001 pályázat keretében létrehozta a Családbarát Vállalkozás Újbuda címet, melynek odaítéléséről évente dönt. Az elismeréssel az önkormányzat azokat a vállalkozásokat díjazza, amelyek szem előtt tartják a családbarát vállalkozás kritériumrendszerét, beépítik azt vállalati filozófiájukba.

Az önkormányzat elismerését minden évben egy-egy kis- és középvállalkozás, valamint egy nagyvállalat nyerheti el. A kitüntetés átadása a Kerület Napján, november 11-én lesz, a cím elnyerésével a vállalkozások két évig jogosultak a Családbarát Újbuda Vállalkozás logó használatára is.

Újbuda

A kerület napján kapják meg elismerésüket a családbarát vállalatok