Újbuda

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
április 28. vasárnap, Valéria

Lezárják a Soproni utat a Hengermalom úti csomópontnál

Újbuda   |   2014, május 14 - 00:00
Nyomtatóbarát változatSend by email

Folytatódnak az 1-es villamos vonalának hosszabbításához kapcsolódó munkálatok, ezáltal további útlezárásokra és forgalomkorlátozásokra lehet számítani a kerületben. Szerdától a Soproni út lesz lezárva a Hengermalom úti kereszteződésben.

A kivitelező S villamos konzorciumtól és a Budapesti Közlekedési Központtól kapott tájékoztatás szerint május 15-én, szerdán reggel változik a forgalmi rend az 1-es villamos építéséhez kapcsolódó távhővezeték és akna átépítése miatt. Eszerint a Hengermalom út és a Sopron út csatlakozásánál lezárják a Soproni utat. A Lecke utca a Fehérvári úttól, a Sopron út a Lecke utcától lesz zsákutca az építés idejére.

A kivitelezés erre a hétre tervezett főbb munkálatai:
- Rákóczi híd szigetelési munkálatai,
- Nádorkerti úti betonozás,
- Budafoki úti szigetelőmunkák és szigetelés védő betonozása

Közműveket érintő munkák közül megkezdik a távhővezetékek kiváltását a Szerémi út-Hengermalom úti sarkon, folytatódnak a Fehérvári úti csomópontnál a vízvezetéket érintő munkálatok, megkezdődik a Hengermalom-Szerémi sarkon a gázvezetékek feltárása, folytatódnak a Szerémi út mentén a csatornázással kapcsolatos munkák, illetve megkezdik a forgalomtechnikai kábelek feltárását a Hengermalom úton.
további információ: www.bkk.hu

Újbuda

 Lezárják a Soproni utat a Hengermalom úti csomópontnál